Studio Leegte is een multifunctionele geluidsstudio met een concept dat de mogelijkheid biedt om elke project op een unieke wijze  te realiseren.


De leiding  is in handen van Hans Leegte , vanaf zijn 16e jaar actief als muzikant, drummer in verschillende bands , daarnaast ook als studiotechnicus, live engineer.

in 1998 heeft hij zijn drumstokken aan de wilgen gehangen en is zich volledig gaan storten op het verzorgen van geluid en licht zowel als verhuurbedrijf Party&Co als geluidstechnicus en studio technicus.

Hij heeft als geluidstechnicus bij vele bands gewerkt zoals Daylight superband, Papa di Grazzi, Melrose, Hooked on Red, The Great Piano's nu vanaf juni 2018 de vaste geluidstechicus bij Mooi Wark waar hij ook het volledige pakket verzorgd mbt het licht en geluid.

Door de ruime ervaring als live technicus is Studio Leegte gespecialiseerd in live opnames op locatie. 

Wij streven ernaar dat het eindresultaat van elke project een eigen identiteit krijgt, of het nou gaat om een single, album, of (live) mix. 

Studio Leegte beschikt over een ruime samenstelling van professionele digitale apparatuur voor o.a. opnemen, mixen, mastering en produceren.

Onze opname studio is met passie ontworpen en met oog voor details gerealiseerd. 

Door een optimale luidspreker opstelling in combinatie met de akoestiek en uitstekende monitorkeuze (KRK Rokit 8 en KRK Rokit 10) en veel ervaring is de Studio Leegte de formule voor een betrouwbaar eindproduct .


. 
E-mailen
Map